Source: Revista de Ciências Veterinárias. Conference titles: International Workshop in the Biology of Lactation in Farm Animals. Unidade: FZEA
Assunto: LEITE (QUALIDADE)
ABNT
FERNANDES, A. M. et al. Fractions and fatty acids in whole UHT milk produced from milk with different somatic cell counts. Revista de Ciências Veterinárias. Valinhos: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 21 maio 2024. , 2006APA
Fernandes, A. M., Oliveira, C. A. F. de, Bovo, F., Moretti, T. S., Mussarelli, C., & Rosim, R. E. (2006). Fractions and fatty acids in whole UHT milk produced from milk with different somatic cell counts. Revista de Ciências Veterinárias. Valinhos: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.NLM
Fernandes AM, Oliveira CAF de, Bovo F, Moretti TS, Mussarelli C, Rosim RE. Fractions and fatty acids in whole UHT milk produced from milk with different somatic cell counts. Revista de Ciências Veterinárias. 2006 ; 4( 4): 6.[citado 2024 maio 21 ]Vancouver
Fernandes AM, Oliveira CAF de, Bovo F, Moretti TS, Mussarelli C, Rosim RE. Fractions and fatty acids in whole UHT milk produced from milk with different somatic cell counts. Revista de Ciências Veterinárias. 2006 ; 4( 4): 6.[citado 2024 maio 21 ]